Ekskluzivno – Osvanule prve fotografije iPhonea 8 na internetu iz Foxconna

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Korisnik Twittera imena Benjamin Geskin koji inače radi fotografije i skice modela Appleovih uređaja na račun onoga što sve izađe na internetu. Na svojem profilu objavio je danas ekskluzivne fotografije iPhone 8 modela iz prve ruke od jednog radnika Foxconna.

Fotografije mogu potvrditi kako će iPhone imati dvostruku kameru okomitog položaja te prednji dio zaslona u potpunosti prekriven ekranom bez tipke na dodir i tvrde kako novi iPhone ima na stražnjem dijelu 2.5 D zaštitno staklo.  Naravno ovo je tek prva verzija koja je prototip i nije još izrađen do kraja i ne izgleda kvalitetno kao što bi zapravo to trebalo izgledati, ali u svakom slučaju ovo je prva velika vijest od kako znamo da će Apple izbaciti iPhone 8.

Karakteristike za iPhone 8 i iPhone 8 Plus!

U redu, sad kada smo otkrili kako bi on mogao izgledati pa da vidimo što bi se trebalo kriti ispod poklopca. iPhone 8 trebao bi dolaziti sa Super AMOLED zaslonom 4.7 inča rezolucije 750 x 1334 piksela te 326 piksela po inču. na uređaju bi trebao biti instaliran iOS 11 ili noviji, ovisno o razvoju Apple operativnog sustava.

Ispod poklopca ovog velikana trebao bi se nalaziti novi Apple A11 četverojezgreni procesor. Radna memorija od 3 GB s internom od 32, 128 ili 256 GB, verzije od 16, 64 će biti uklonjene. Također na stražnjem dijelu uređaja dvostruka kamera kao i na Plus modelu od 12 megapiksela, a prednja od 7.

Što se tiče iPhonea 8 Plus već smo pisali, ali neke detalje imamo još nadopuniti. Radi se o uređaju koji bi trebao biti dosta veći od manje verzije također sa Super AMOLED zaslonom, ali ovog puta od 5.8 inča Full HD rezolucije s 380 piksela po inču. Također bi na uređaju trebao biti instaliran iOS 11. Sve specifikacije poput iPhone 8 modela, ispod poklopca Apple A11 procesor, interna memorija od 32, 128 i 256 GB, ali razlikuju se u radnoj memoriji, ovaj bi trebao imati od 4 GB. Također na stražnjem dijelu 12 megapikselna kamera, a na prednjem dijelu 7 megapiksela.