Call of Duty heroji i na iPhoneu

  • od Edo Šanjta
  • 3 Godina prije
  • 0

Napokon, nakon dugog iščekivanja, na male ekrane stigao je Call of Duty. Donio nam ga je Activision i nazvao ga Heroes.

Iako igru uspoređuju s Clash of Clansom zbog istog principa igranja, moram reći da je puna noviteta, za razliku od CoC-a. Kao i u većini ovakvih igara, tako i ovdje imate svoju bazu koju je potrebno nadograđivati, a da biste to mogli morate sakupljati nekakve resurse, u ovom slučaju već poznato zlato, ali i naftu.

Naravno, osim gradnje vlastite baze potreban je velik napredak u razvoju vojske i napadanju ostalih sudionika. Tu imamo multiplayer mogućnost ratovanja i singleplayer. Osim klasičnih vojnika kasnije dobivamo male tenkove i vozila. Postoje i dodatni napadi, to jest spelovi, a to su bombe iz aviona te pucanje iz strojnice (također iz aviona). Jedina i najveća mana u igri jest ta što se nakon napada preživjeli vojnici ne vraćaju se u bazu. Dakle, onoliko vojnika koliko iskoristite toliko ih izgubite.

Veliki plus u ovoj igri je izvrsna grafika dosad neviđena u ovakvoj vrsti igara. Mnoštvo detalja i efekata razvijeno je do maksimuma. Također, kontrola kamere je dosta dobra. Za razliku od igara poput Boom Beach, Clash of Clans i Farm Ville ovdje imate mogućnost okretati kameru u svim smjerovima.

Igra je potpuno besplatna i možete ju preuzeti putem linka ispod.

appstore11 (1)

Edo Šanjta