Blue Edge – fantastična igra izbjegavanja

  • od Ivan Tomić
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Ketchapp je popularan developer koji nas je već nekoliko puta iznenadio jednostavnim igrama, jednostavnih radnji ali sa vrlo zabavnim i zaraznim sadržajem. Ovaj tjedan predstavili su igru Blue Edge.

Blue Edge je kao i većina prethodnih Ketchappovih igra. Sve što radite je pomičete kuglicu u lijevu i desnu stranu pritom izbjegavajući bodlje, eksplozije te razna iznenađenja po stazi kojom se krećete. Radnja je kao što ste i sami shvatili prejednostavna no vrlo je zabavno igrati arkadni ili story mode. Story mode nudi kratke staze koje je u početku lagano prelaziti no kasnije postaju teže. Zgodno je što uvježbavanjem postignete savršene prolaze što kasnije samo pridonosi lakšem igranju u arkadnom ( endless ) načinu igranja. U jednom ili u drugom načinu igranja ali potpuno neovisno, skupljate gemove sa kojima kupujete različite izglede kuglice kojom upravljate. Moguće je vršiti kupovinu unutar aplikacije te ubrzati skupljanje (min. 15kn po kupovini)

Grafika minimalistička no vrlo šarena, bijela pozadina ističe crne bodlje te crvene eksplozivne kugle što igru čini vizualno atraktivnom. Sve u svemu vrlo zanimljiva, uzbudljiva igra koja pruža sate i sate zabave. Definitivno jedna od onih koju trebate imati sa sobom kad treba skratiti vrijeme.

Blue Edge
Blue Edge
Developer: Ketchapp
Price: Free+