Asus Zenfone Zoom S prvi renderi i specifikacije

  • od Edo Šanjta
  • 2 Mjesec prije
  • 0

Što li to Asus opet sprema? Nažalost ova kompanija na našem tržištu i nema veliki utjecaj, zapravo, nemate ih gdje ni kupiti, ali vani su dosta popularni i moram priznati da dosta prate konkurenciju i imaju kvalitetne uređaje. Sada u pripremi imaju novi Asus Zenfone Zoom S, mali nasljednik prijašnjih serija Zoom.

Radi se o uređaju koji bi trebao imati 5.2 inčni Full HD ekran s gustoćom piksela od 424 piksela po inču. Trenutno stoji podatak kako bi trebao dolaziti s Androidom 6.0, ali pretpostavljam da će se ipak prešaltati na 7.0 radi napretka tehnologije.

Ispod poklopca trebao bi mu se nalaziti Qualcommov procesor Snapdragon 625 s osam jezgri na brzini radnog takta od 2.0. Također spominje se radna memorija od 4 GB te da će dolaziti u tri varijante interne memorije od 32, 64 i 128 GB. Na stražnjem dijelu uređaja Asus se odlučio za dvostruku 12 megapikselnu kameru s otvorom blende f/1.7 te optičkom stabilizacijom slike. Tu se još tipkalo o mogućnošću snimanja u Full HD rezoluciji na 30 fps te u 4K na 24 fpsa.

Osim kamere na stražnjem dijelu uređaja smjestit će se i maleni prsten za skener otiska prsta koja je najbolja pozicija što smo saznali od strane korisnika u našim anketama.

Zoom S trebao bi dolaziti s baterijom kapaciteta čak 5000 mAh te u bojama kao što su crna, srebrna i zlatna.