Asus u napadu s novim ZenFone 3 Zoom?

  • od Edo Šanjta
  • 7 Mjesec prije
  • 0

Pomalo ste zaboravili na Asus mobilne uređaje? Ali oni nisu na vas. Na kineskoj stranici Tenaa objavljene su prve neslužbene fotografije njihovog novog uređaja ZenFone 3 Zoom koji ima naglasak na dvostruku stražnju kameru i bateriju vrlo visokog kapaciteta.

Kako navode izvori iz Kine, novi model Asusovog mobitela trebao bi nositi oznaku Z01HDA, točnije nama prepoznatljivo kao ZenFone 3 Zoom. S 5.5 inčnim Full HD zaslonom i procesorom Snapdragon 625. Dolazit će kako navode u tri varijante s 2, 3 i 4 GB radne memorije i to s internom od 16, 32 ili 64 GB memorije, ovisno koliko interne uzmete toliko rama dobijete.

Na uređaju bi trebao biti instaliran Android 6.0.1 i ono zbog čega bi se ovaj model trebao isticati je dvostruka stražnja kamera od 16 megapiksela s odličnim optičkim zoomom, a prednju kameru bi trebao imati od 13 megapiksela.

Još jedna stvar koja ovaj uređaj čini posebnim je ekstremno jaka baterija u odnosu na ostale mobitele današnjice. Spominje se baterija od čak 4850 mAh. Naravno tu ke dodan i prsten za otisak prsta na stražnjoj strani uređaja.