70 milijuna Samsung OLED zaslona naručeno je za Apple!

  • od Edo Šanjta
  • 3 Mjesec prije
  • 0

Opala, što se to sprema dragi Apple! 😀

Ovih dana procurila je jedna vrlo zanimljiva vijest, a to je da Apple priprema novi iPhone 8 imena Edition umjesto 8, no ipak o tome još ne treba pričati jer su ovo samo nagađanja. Ono što sa sigurnošću možemo reći je to da Apple priprema nove OLED zaslone za svoje nove uređaje. Javljeno je kako je naručeno preko 70 milijuna savitljivih OLED zaslona iz Samsungove tvornice.

Kako navode izvori Apple će kroz par mjeseci naručiti još preko 95 milijuna. Hoće li imati savitljivi zaslon ili će ga iskoristiti da bude zakrivljeni zaslon na rubovima kao što je to kod Samsungovog Edge modela to još ne znamo. Kako se šuška Apple bi trebao predstaviti tri modela iPhonea na jesen, dva modela s normalnim LCD zaslonima kao do sada te treći premium model s novim zakrivljenim OLED zaslonom.

Možda te zanima? Ovako će izgledati 4D VR!!

Novi iPhone trebao bi imati ekran 5.2 inča, dok će modeli s LCD zaslonima i dalje imati dimenzije kao i do sad od 4.7 i od 5.5 inča. Kratko ću u nastavku citirati ono što sam napisao iz prethodnog članka o karakteristikama za iPhone Edition, to bi trebali imati 4.7 i 5.5 inčni modeli.

Što se tiče onoga ispod poklopca uređaja trebao bi ga pokretati naravno novi Apple procesor A11 s četiri jezgre te 4 GB radne memorije. Interna memorija trebala bi biti od 32/128/256 GB. Još nije poznato hoće li biti više verzija i veličina Edition iPhonea, ali bi trebali svi dobiti dvostruke 12 megapikselne kamere s otvorom blende od f/1.8 te optičkom stabilizacijom slike i optičkim zumom od 2x koji se trenutno nalazi u iPhoneu 7.